Case Study

AAAS Office Design and Build

Client

AAAS

Timeframe

8 weeks

Size

3,980 sq ft

Location

Cambridgeshire

circle

The American Association for the Advancement of Science (AAAS) is an international non-profit organisation dedicated to advancing science to the benefit of all people.

When they wanted to move to new offices in Cambridge, Officescape were asked to design and fit out an existing CAT A open plan office into a stimulating comfortable bright workplace with cellular offices for their editorial staff. A critical element of the brief was to create a bright and welcoming reception area – and central break out area to encourage staff & visitor collaboration.

This project included:

  • Short lead in and time frame
  • Complete LED lighting scheme design and install
  • Cellular office construction
  • Electrical distribution design and install
  • Solid and double glazed partitions to achieve maximum light transfer in the building whilst still achieving an acceptable DB sound rating throughout the whole office.
  • Central break out area and staff kitchen
  • Air conditioning
  • Feature reception desk
  • Corporate signage and graphics to achieve a signature look.
  • Flooring scheme throughout
  • Furniture specification, design and install
circle pointer

Get in touch with us

Contact us to find out more about our unique company culture, and why we could be the ideal partner for your next office relocation or refurbishment.

Please complete the form and we’ll call you or, if you prefer, simply call us on 01223 581 185 or 020 7760 7538 and we’ll be pleased to help.

Contact Form
Sending