Case Study

Babraham Research Campus

Client

Babraham Research Campus

Timeframe

5 weeks

Size

2,200sq ft

Location

Cambridge

circle

Babraham Research Campus is considered to be the UK’s leading campus to support early-stage bioscience enterprise. World class research and business come together to promote innovation and strengthen links between academia and the commercial world. When it came to considering the Atrium space in Babraham’s newly constructed Jonas Webb Building, the Campus asked for a number of regional suppliers to tender for the design and delivery of the furniture package for this space. The challenge for this atrium space was to create open plan collaboration and informal meeting space as well as a place for staff and visitors to the building to eat, drink and relax.

Atriums by their very design can be cold and uninviting in the winter and too bright in the summer! Using a combination of low soft seating, sofas and poseur height tables we divided up the space into zones, using a unique free standing screen system. We combined this with some iconic Arc lamps to bring a lower level light element for those darker winter months. The result is a very flexible and usable space which has added value to the building for both the client and tenants alike.

This project included:

  • Bespoke and standard furniture products
  • Full specification & design scheme including visualisation
  • Designer Lighting
  • Project perfect delivery
circle pointer

Get in touch with us

Contact us to find out more about our unique company culture, and why we could be the ideal partner for your next office relocation or refurbishment.

Please complete the form and we’ll call you or, if you prefer, simply call us on 01223 581 185 or 020 7760 7538 and we’ll be pleased to help.

Contact Form
Sending